Faszerowane jajo

Składniki:
jajo kurze gotowane 50 g
majonez 15 g
słonecznik łuskany 15 g

Sposób przygotowania:
Jajo ugotować na twardo, odstawić do ostygnięcia, obrać i wyciągnąć żółtko. Majonez wymieszać z żółtkiem, doprawić solą i pieprzem. Jajo nafaszerować i posypać pestkami słonecznika.

Kaloryczność posiłku = 205 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.