Pasta z awokado

Składniki:
serek topiony kremowy 20 g
awokado 65 g
olej z pestek dyni tłoczony na zimno 5 g
 
Sposób przygotowania:
Awokado dokładnie umyć, obrać i pokroić w drobną kostkę. Serek topiony wraz z awokado zmiażdżyć widelcem. Dodać olej z pestek dyni i wymieszać.

Kaloryczność posiłku = 208,4 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.