Truskawki ze śmietaną i płatkami migdałowymi

 
  Składniki:
  truskawki świeże 40g
  śmietanka 30% lub 35%  30g
  migdały w płatkach 35g
 






Sposób przygotowania:
Pokrojone w plastry truskawki umieścić w miseczce i wymieszać ze śmietanką. Deser posypać płatkami migdałowymi.

Kaloryczność posiłku = 300 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.