Pasta z pomidora

Składniki:
pomidor 120 g
awokado 90 g
olej lniany LenVitol® 15 g
oliwki – 12 g

Przygotowanie:
Obrany ze skóry i oddzielony od pestki miąższ dojrzałego awokado zmiksować blenderem z obranym ze skórki pomidorem i olejem lnianym. Do powstałej masy dodać pokrojone w plasterki oliwki.

Kaloryczność posiłku = 312 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.