Sałatka z kiszonych ogórków

Składniki:
ogórki kiszone 100g
jajko gotowane 50g
rzodkiewka  30g
szczypiorek 10g
olej lniany LenVitol® 22g

Sposób przygotowania:
Ogórki obrać i pokroić w plastry. Jajko ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę i dodać do ogórków. Całość posypać rzodkiewkami pokrojonymi w plasterki oraz drobno posiekanym szczypiorkiem oraz koperkiem. Wierzch sałatki polać olejem lnianym.

Kaloryczność posiłku = 299 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.