Pasta twarogowa

  Składniki:
  ser twarogowy tłusty 70 g
  jogurt naturalny 15 g
  olej lniany LenVitol® 30 g
  rzodkiewka 30 g
  szczypiorek 10 g





Sposób przygotowania:
Ser zmiksować na gładką masę z jogurtem i olejem lnianym. Dodać pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i posiekany szczypiorek. Całość wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

Kaloryczność posiłku = 403 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.