Pasta jajeczna z awokado

  Składniki:
  jaja 50 g
  awokado 120 g
  czosnek 5 g
  szczypiorek 2 g
  oliwa z oliwek 20 g






Sposób przygotowania:
Ugotowane jaja i awokado pokroić w kostkę, dodać szczypiorek i wyciśnięty ząbek czosnku. Całość wymieszać, doprawić solą i pieprzem i połączyć z oliwą z oliwek.

Kaloryczność posiłku = 552 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.