Pasta migdałowa z awokado

   Składniki:
  awokado 120 g
  seler 50 g
  serek typu Philadelphia 50 g
  majonez 25 g
  czosnek 5 g
  migdały w płatkach 10 g




Sposób przygotowania:
Awokado i seler drobno pokroić, dodać starty czosnek oraz płatki  migdałów. Całość połączyć z majonezem i serkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Kaloryczność posiłku = 555 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.