Szynka zawijana z pastą


Składniki:
szynka wieprzowa gotowana 60 g
żółtko jaja 60 g (3szt.)
awokado 80 g
oliwa z oliwek 20 g
czosnek 5 g

Sposób przygotowania:
Farsz: do rozdrobnionego widelcem awokado dodać żółtka jaj, oliwę i wyciśnięty na prasce czosnek, a następnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Doprawić solą i odrobiną pieprzu.
Gotowy farsz przełożyć na plastry szynki i zwinąć w rulon, a następnie przebić szynkę wykałaczką.

Kaloryczność posiłku = 640 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.