Pasta z makreli

  Składniki:

    makrela wędzona 80 g
    serek śmietankowy typu Philadelphia 80 g
    papryka czerwona 20 g
    majonez 35 g
    koperek 5 g

 


Sposób przygotowania:

Rybę pozbawić skóry i ości, rozdrobnić, przełożyć do miseczki, dodać pokrojoną paprykę, koperek i wymieszać z dodatkiem serka i majonezu. Doprawić do smaku pieprzem i solą.

Kaloryczność posiłku = 616 kcal


Ważne informacje

A

Glukoza jest źródłem energii dla komórek nowotworowych

B

Przy deficycie glukozy zdrowe komórki zmieniają swój metabolizm i pozyskują energię z ciał ketonowych powstających z rozkładu tłuszczów.

C

Odebranie komórkom nowotworowym glukozy (jedynego źródła energii) skutkuje zahamowaniem tempa ich wzrostu i obumieraniem.

Najpopularniejsze przepisy

X

Ta strona używa Cookies które będą zamieszczane w Twoim komputerze. Więcej w Polityce Prywatności.